torstai 2. huhtikuuta 2009

Takaisin taukojumpalta

Voi käkkärää!

Miten tämä aika nyt näin hurahti? Taas! Monta viikkoa mennyt, enkä ole blogiini edes ministä postausta saanut aikaiseksi. Ja hirveän paljon kivoja blogeja lukematta. Hyi hyi, yritetäänpäs ryhdistäytyä nyt!



Tämän "taukojumpan" aikana Tirlitta ojensi minulle tällaisen hianon pystin, oi kiitos ja kumarrus! Ja lukijoitakin on tullut paljon lisää, vaikka eipäs tässä ole ollut kauheesti luettavaa.


Ja mitä on tapahtunut sillä välin. Nooh, olinpa mm. myymässä vaatteita tanssikisoissa. Kolme noista minun ihanista malleistani tanssi siellä, ja hyvin kuulkaa tanssivatkin. On ne vaan niin taitavia!

Ja sitten on pitänyt tautia vaihteeksi potea, tällä kertaa streptokokki A niminen kaveri. Viikon viipyi kylässä ja pilasi lomareissunkin. No se siitä. Tyhmää kuitenkin.

Pilasi se tauti kuvaussessionkin. Tiukan väännön jälkeen olimme kuvaajan (eli pikkuveljeni) kanssa saaneet raivattua kummankin kalentereihin tilaa kuvauksille ja vielä mallitkin sovittua paikalle. No niitä kuvia saa siis vielä odotella. Toivottavasti löydämme pian uuden ajan, jotta saisin uusista vaatteista nettiin vähän eläväisemmät kuvat.

Uusia vaatteitakin on taas tullut vaikka huru mycke! Ihan kaikkia en ole edes ehtinyt nettipuotiin lisäillä, mutta löytyy sieltä jo ainakin aivan suloiset Drappa Dotit. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Ne on vähän sellaisia, että niihin ei voi olla ihastumatta. Kerron joskus tästä merkistä vähän enemmänkin.

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ehdin kieltämättä jo ihmetellä,missä se Nirppanokka lymyää:)
Ihanaa kevättä sinne teille ja työintoa!!!

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos Anu, aurinkoisia päiviä sinullekin :)

Maria kirjoitti...

Käytiin illasta ajelulla siellä teilläpäin. Meidän uusi naapuri on teidän entinen naapuri. Enpäs ole vieläkään saanut käytyä, mutta kovasti yritän. (Matkaa kokaniset kaksikm ja... :) )

Mukavaa työviikkoa! :)

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä.

magi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä ja vihdoin minäkin taas täällä!