torstai 30. heinäkuuta 2009

Helteinen heinäkuu ja KesäAle loppuu justiinsa



Huh hellettä ja huimaa heinäkuuta! Viiletettiin lasten kanssa Espoossa, Helsingissä ja Tampereella, tuttavien luona kyläillen. Hesassa uusi tuttavuus oli Huimala, ja sitä voin suositella lämmöllä. Meidän perhe viihtyi siellä ihan koko päivän, 9 tuntia putkeen! Rahalle tuli taatusti vastinetta.

Sitten ihan kahdestaan piipahdus Osloon pariksi päiväksi, ja se kaupunki oli erittäin positiivinen yllätys. Sitäkin suosittelen ehdottomasti! Paljon nähtävää, mukava fiilis, siisti ja ihana paikka.

Kesäloman kruunasi Qstock, meidän traditiomme loman päätökseen. No mielettömän hauskaahan siellä taas oli, hyvä meininki ja parhaat bändit.

Mutta nyt kun loppuu heinäkuu, niin loppuu myös Nirppanokan KesäAle!

Nyt on siis se hetki vuodesta, kun lasten merkkivaatteita kannattaa hamstrata ihan urakalla! Parhaimmat alennukset ovat yli 70%! KesäAle kestää vielä torstain ja perjantain.

Phister&Philinan kesävaatteet muuten loppuivat jo ihan kokonaan. Kannattaapi olla nopea että ehdit muilta merkeiltä viemään parhaat päältä.

Phister&Philinaa tulee tietysti uutta syksyksi, ehkäpä syyskuun aikana. Toivotaan että rantautuvat tänne pohjolan perukoille jo elokuun puolella.

Mutta niitä odotellessa, mars aleostoksille!

Ei kommentteja: