sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Pikkulinnut laulavat

Noni. Tässä se mun "kohta" nyt on. Useampi tunti taisi vierähtää. Otin näköjään "ihan pienet" päiväunet vaan. Kai se viimeöinen pikkutytön oksennustauti, ja kylppärin kaakeleilla nukkuminen, verottivat sen verran äidinkin voimia.

Herättyäni miesväki leipoi mustikkapiirakkaa. Tatu (5 v.) kysyi että mitä se semmonen "mustikkapiirakka" on. Miiku (7 v.) vastasi että no se on piirakkaa jossa on mustikoita. (Loogista). Tatu ei voinut ymmärtää moista yhdistelmää: "Hyi! Äitii, isi ja Miiku tekkee pahhaa ruokaa!". Jaaha, olikin meillä aika jo mustikkapiirakkaa leipoa. Mutta minä kyllä tykkään!

No, mustikkapiirakkaa odotellessa voinkin laittaa nämä viimeiset uutuudet tältä erää. Ja se alekoodi D9SGNHLF on voimassa nyt sitten tiistaihin asti. -20% alennuksen saa siis kaikista Phister & Philinan ja Cupcaken uutuuksista.

Kevätuutuuksia tulee lisää ihan lähiviikkoina. Tulossa on Jackpot Girls, Cottonfield Jr, Drappa Dot, Ugly Duck ja ihan uusi pikkutyttöjen merkki Suomessa; Tori & Leonie.

Phister & Philina Singing Birds t-paita. Mahottoman ihana, joustava kesäpaita. Printti on glitterpainatusta. Norm. hinta 33 eur, alekoodilla hinnaksi jää 26,40.

Phister & Philina Singing Birds trikoomekko. Valloittava kesämekko pikkuneidille. Koot alkavat jo 74 cm, joustavaa ja mukavaa puuvillatrikoota. Norm. hinta 33 eur, ja alekoodin kanssa tällekin ihanuudelle hintaa jää vain 26,40.

Kerrankin uutuudet ovat kohtuuhintaisia! Käytä koodi hyödyksesi ja tervetuloa shoppailemaan, tai ihan vain ihastelemaan: www.nirppanokka.fi

P.S. Mahtava ylläri oli huomata että parin päivän sisällä blogini lukijamäärä on tuplaantunut. Ilahduttaa suuresti!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aivan ihanania paitoja:) Pitääpä käydä jossakin vaiheessa kurkistelemassa putiin :=)

titu kirjoitti...

Hei,
sinulle blogissani pieni juttunen...

ja on nämä ihania, vaatteet ja värit.
ihan tosi nam.