perjantai 6. maaliskuuta 2009

Värikästä kevättä


Kaksi päivää hiihtolomaa vietetty. Sujuvasti Nirppanokan nettiputiikin parissa. No, sen mitä lasten temmellykseltä ja taisteluilta nyt on voinut asiaan keskittyä... Miksi nuo riiviöt eivät suosiolla mene edes ulos? Pakottaa on pitänyt vaikka ilma on ollut ihan paras.

Paljon olen kuitenkin saanut aikaiseksi. Lisäilin uusia kevätvaatteita nettiputiikkiin. Katsokaa noita Jackpot Girlsien mahtavan makeita värejä! Kyllä se kesä vielä kuulkaa tulee.

Ja vielä vaan lisää Cottonfieldiä ja Jackpot Girlsiä on luvassa. Viikonlopun aikana pitäisi saada loputkin kuvattua, nyt kun valoisuuttakin jo piisaa ihanasti.

Sain myös vihdoin hommattua Osuuspankin verkkopankkipainikkeen. Jihuu! Nyt on kyllä mukavaa ja helppoa shoppailla ihan kotisohvalta käsin! Pitänee alkaa muitakin pankin nappeja miettimään, varmaankin. Vai mikä on sinun mielestäsi se paras tapa maksaa verkko-ostokset?

Kannattaa käydä myös löytöjä kurkkaamassa. Kerrankin on tarjolla paljon lasten merkkivaatteita mukavaan hintaan. Ei paha juttu ollenkaan.

Minulla on muuten mielessäni aika kiva pikku kampanja. Hihii. Mutta siitäpä lisää... pian.

8 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oih ja voih, noita Jackpot Girlsin neuleita. Oikein ladylike-tyyliin. =)

Mä maksan tutuista paikoista ostaessa aina pankin kautta. On heti pois vaivoista.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja värejä.

Maria kirjoitti...

Ihania! Löytönurkassa kävin haikailemassa, se "pallokuvio" oli tosi kiva. Pääseekö näitä hypistelemään missään? Ajattelin, kun tässä lähellä asustelen...

Tuire kirjoitti...

Hei! Ihania vaatteita, mutta suurinosa kuitenkin vielä liian isoja Lotalle...:( onko tulossa "pikkutytöille" lisää vaatteita? Ihastuin Phister & Philina Singing Birds mekkoon, mutta onkohan reilun kokosia vai taas pientä mallia? Mulla kun ei ole tästä merkistä aiempaa kokemusta...:)
Ja mitä tulee maksamiseen, niin verkkopankki on kyllä helppo tapa maksaa.

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)

Maria, ehdottomasti olet tervetullut tänne Kokkokankaalle hypistelemään ja penkomaan löytökoreja! Putiikki on vallannut olohuoneemme :) Ja parhaan kuvanhan näistä aina saa ihan livenä. Laitappa vaikka sähköpostia tai viestiä tai soittele, niin sovitaan vaan aika milloin olen paikalla.

Tuire, kevääksi on tulossa sellainen pikkutyttöjen uusi merkki kuin Tori & Leonie. Mutta siinäkin pienimmät ovat 98 cm, ovat vissiin Lotalle liian isoja nekin? Singing Birds mekko on mielestäni aika lailla "normikokoinen", ei ainakaan pientä kokoa. Malliltaanhan se on aika pitkä, ja lisäksi mukavan joustavaa trikoota, joten ei kannatakaan ottaa kovin isoa kokoa.

Maria kirjoitti...

Sinähän asut melkein naapurissa!
Me asutaan Linnakankaalla.
Uskomatonta! :)))
-Kummassa koulussa teidän lapset on, vanhassa vai uudessa? :)
Käytkö laittamassa mun s-postiin (maria@idylli.fi) puhelinnumerosi ja vaikka osoitteenkin, niin soittelen. :)
Wau!

Elene kirjoitti...

Aivan ihana tuo monivärinen tyttöjen raitaneule!

Pink Links kirjoitti...

Tuo pinkki pusero on hieno!

Minä mieluiten näkisin ensin tuotteen ja maksaisin vasta sitten. Joskus olen kyllä maksanut nettiostoksia myös etukäteen.