maanantai 1. kesäkuuta 2009

Yhtä juhlaa


Viikonloppuna juhlittiin ihan urakalla meidän tuplien synttäreitä. Tuossa ne ovat, ihanat ja kipakat 6-vuotiaat. Syksyllä eskariin, voi pieniä.

Neiti Vivian on kuin pahainen teini, kokeilee rajojaan jatkuvasti, ei usko kun sanotaan. Ovet paukkuu joka päivä. Meidän Rokki-rinsessa.

Tatukaan ei tasainen luonne ole. Jos ei satu lempivaatteet olemaan puhtaina, niin polkee jalkaa ja karjuu naama punaisena. Se on äitin poika se.

Olipahan villi viikonloppu, kaksi päivää yhtä juhlaa. Kävi sukulaiset ja kummankin kaverit. Elettiin melkein pelkällä kakulla ja jätskillä koko viikonloppu. Nyt maistuu ihan tavallinen leipä kaikille.

Ja ettei tässä nyt synttärijuhlat lopu, niin heti perään juhlitaan Nirppanokan 1-vuotista taivalta. Juhlitaan nyt kunnolla koko viikko kun kerran juhlan makuun päästiin!

Nirppanokkaa juhlitaan tietysti hyvien tarjousten voimalla. Ja niitä tarjouksia ilmestyy nettiputiikkiin nyt joka päivä uusia. Loppuviikkoa kohden tarjoukset myös eikun paranevat vaan! Niin että kannattaa kyllä aivan seurata tilannetta!

Synttäritarjoukset löytyvät helposti heti etusivulta. Kaikki tarjoukset ovat voimassa koko tämän viikon.

Ei kommentteja: