perjantai 26. joulukuuta 2008

Tästä se lähtee

Olkoon tämä blogi Nirppanokan nettiputiikin pää-äänenkannattaja. Nirppanokka on lasten merkkivaatteiden verkkokauppa, löydät sen osoitteesta www.nirppanokka.fi.

Minä olen Vesalan Päivi, kolmen nirppanokan äiti ja itsekin melkoinen nirppanokka. Niin ainakin rakas ukkoni väittää...

Aikomukseni on kirjoittaa lähinnä lastenvaatteista ja kirjavasta arjesta lasten kanssa. Ja kaikesta muustakin mikä nyt vähän näitä aiheita liippaa.

Lastenvaatteissa aivan ykkösasia on laatu. Laatua on se, että vaate kestää käyttöä ja pesua ja mielellään myös rumpukuivausta. Vaatteen pitää kestää pikkusisaruksille asti hyvänä. Laatua on myös se, että vaate tuntuu mukavalta lapsen päällä. Ja tietenkin pisteenä iin päälle vaate näyttää kivalta!

Kokoan Nirppanokan valikoiman hyvistä merkkivaatteista. Otan myyntiin vain sellaisia merkkejä, mistä itsekin innostun. Ja pidän merkin myynnissä kun huomaan että muutkin siihen ihastuvat. Jos saan laadusta huonoa palautetta niin sellainen merkki saa sitten jäädä pois. Ja tietysti kuulen mielellään kommentteja ja kokemuksia näistä vaatteista!

Bonuksena Oulun seudun nirppanokille mainittakoon, että näitä merkkejä ei täältä päin muilta löydä. (Tai jos satut löytämään niin kerrothan!) Pyrin kuitenkin pitämään valikoiman ainutlaatuisena tällä leveyspiirillä. Ja ylipäätään onhan nämä sellaisia merkkejä joita ei muutenkaan koko Suomessa kovin hirveän monesta lastenvaateputiikista löydä.

Kotoa meiltä löytyy erittäin asiantunteva testiryhmä; Miiku 7 v, Vivian 5 v sekä Tatu 5 v. Tämä porukka testaa vaatteet aidoissa ja rankoissa olosuhteissa. Ja sitten meikäläinen tietysti testaa pesut ja kuivausrummut. Mieluisimpien vaatteiden pesunkestoa tulee testattua parhaimmillaan useampi kerta viikossa!

Vaikka monissa Nirppanokan valikoiman vaatteissa on pesuohjeessa pesu 30 asteessa eikä rumpukuivausta ole sallittu, niin kyllä minun mielestä lasten vaatteen pitää kestää pesu vähintään 40 asteessa ja kuivaimeen pitää uskaltaa laittaa. Olenkin pessyt vaatteita 40 ja 60 asteessa, ja joka pesun jälkeen ne käyvät myös kuivausrummussa. Hyvin ovat kestäneet!


Ihan erityismaininnan antaisin Z8 Nino numeropaidalle, joka on Tatun suosikkipusero ja jota on pesty ja rumpukuivattu ihan lukemattomia kertoja, ja paita on edelleen lähes iskemättömän näköinen. Painatus ei ole mennyt ihan miksikään. Suosittelen, hinta-laatu-suhde on kyllä erittäin kohdallaan! Näitä paitoja on vielä muutamaa kokoa jäljellä, ja alennettuun hintaan, vain 19 euroa (norm. 25,-) ja sisältää postikulut.

Valikoimasta sen verran, että tällä hetkellä messissä ovat sellaiset laatumerkit kuin Jackpot Girls, Cottonfield Jr, Drappa Dot, Z8 ja Ugly Duck. Kerron myöhemmin jokaisesta merkistä tarkemmin. Keväällä tulee sitten lisää uusia merkkejä.

Kohta alkaa ale, seuraa tilannetta! Rentoa joulun jälkeistä meininkiä!

.Päivi

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moikka Päivi ja tervetuloa blogistanian kaduille :-) Iloista Uutta Vuotta ja menestystä Nirppanokalle!

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos kiitos, ja varsinkin kiitos hyvästä esimerkistä :) Onnea ja menestystä ihanalle Patiolle myös!