tiistai 21. huhtikuuta 2009

Viikon Villitykset pyörähtää käyntiin!

Eiliset kuvaukset menivät hienosti.

Kuusi lasta, n. 40 asukokonaisuutta, kaksi valokuvaajaa, kolme aikuista vaatettamassa lapset ja minä päällimmäisenä päsmärinä ohjeistamassa kuvaajia ja malleja. Vilinää ja vilskettä, mutta onneksi oli tarkka käsikirjoitus joka piti homman joten kuten kasassa.

Pojat villiintyivät ja pomppivat kameran edessä, tytöt taas nauraa kihersivät. Kertakaikkiaan ihania kuvia saatiin monta muistikortillista! Laitan niitä heti näytille kunhan kuvaajat saavat ne käsiteltyä. Ja kunhan saadaan ensinnäkin valkattua parhaat otokset.

Ja tähän syssyyn pyöräytetään nyt käyntiin Viikon Villitykset tarjousrumba. Joka viikko pari vaatetta tosi hyvässä tarjouksessa! Ne löytyy heti etusivulta.

Tämän Viikon Villitykset:
Cottonfield Jr Danny ruutupaidat orange ja navy, Villitys-hinta 25,- (norm. 39,-)
Cottonfield Jr Ancher mustat farkut, Villitys-hinta 35,- (norm. 55,-)

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Sulla on siellä sähinää ja säihkettä! Kuulostaa hienolta nuo viikon villitykset! :))
Persoilin meidän pojille yhtiä housuja tuolta kaupan puolelta, mutta oikeat koot ehtivät loppua -nyt sitten joudun ompeluhommiin poikien käskystä. Opimpahan, että kannattaa olla nopea1 :)))
Iloista viikonloppua! :)))

Maria kirjoitti...

Miten muuten nuo viikon villitys -farkut -kuinka leveät ne on malliltaan? Kuvissa näyttävät aika leveiltä, miten oikeasti. Kun meidän esikoinen on on syönyt salkopavun siemeniä, mutta unohtanut kasvaa leveyttä... ;)))

Nirppanokka kirjoitti...

Hih, joo kannattaa olla nopea jos johonkin tykästyy, yhtä kokoa on yleensä vain 1-2 kpl. Viikon Villitys farkut ei oo hirveän leveät. Ja niissähän on ne kätevät säädettävät kuminauhat vyötäröllä. Cottonfieldin farkut on yleensäkin ollu hirmu tykättyjä ja kehuttuja, ja varsinkin hoikille pojille istuu hyvin.