maanantai 22. kesäkuuta 2009

Pitkän päivän tuotos: vihdoinkin KESÄALE

Että voi olla verkkokaupan pitäminen ihan kuulkaa raavasta työtä! Tänään olen hakannut konetta kellon ympäri ihan tosissani. Jalat jo huutaa hoosiannaa, tämä työpiste kun on lipaston päällä, eli pitää siis vallan seistä koneen ääressä.

No, olen siis koko päivän laitellut uusia kuvia ja tuotteita nettiputiikkiin. Ja muutenkin pikkuisen fiksaillut ja hionut sieltä täältä. Pikkuisen ja pikkuisen. Yllättävän paljon nimittäin aikaa palaa muka pikku viilauksiin. Olin yllättynyt kuinka paljon oli vielä tuotteita joita en ollut nettiin edes laittanut.

Käykäähän kurkkaamassa. Nyt on uudet kuvat kaikista vaatteista. Ja paljon uusia tuotteita löytyy MITÄ UUTTA? -osiossa. Ja lisäksi ihan kokonaan uusi tuotemerkki valikoimassa: Levi´s Kidswear. Ei paljon esittelyjä varmaan kaipaa; tuttua ja turvallista peruskamaa.

Ja sokerina pohjalla, nyt alkaa vihdoin ja viimein kauan odotettu KESÄALE! Tätä on jo malttamattomana kyselty ja odotettu. No nyt se on täällä, ja kannattaa seurata tilannetta!

Eli näihin kuviin, näihin tunnelmiin, tää lähtis nyt lepuuttelemaan jalkojaan! Käy sinä sillä välin pyydystämässä KesäAlen antimia!





P.S. Olis hirveen kiva kuulla mielipiteitä kuvista ja vaatteista ja Nirppiksen nettiputiikista yleensä :)

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Putiikki on aivan ihana! Jokin aika sitten tilasin ensimmäisen kerran ja vaatteet saapuivat oikein pikavauhtia. Seuraamme kesäalea :)

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos kommentista, kovin mukava kuulla että tykkäät :)

Tuire kirjoitti...

Putiikki on ihana! Käyn usein ihastelemassa vaatteita, mutta valitettavasti ne ovat liian isoja meidän neitille. Siispä ehdotus: Josko syksyksi tulisi myös 80cm vaatteita?!?! =) Odottelemaan jään...

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitoksia Tuire. 86 cm ainakin on syksylle tulossa, yritän vielä saada pienempääkin tilattua :)

anrinko kirjoitti...

Kuvat ovat todella aitoja ja ihania. Tykkään tosi paljon. =)
Tuleeko putiikkiisi vaatteita tytölle koossa 134cm?
Tuo koko kun joka paikassa hankala...tai tyyli muuttuu niin paljn.
Itse rakastan Cupcake ja Phister & Philinan tyylisiä vaatteita.

Nirppanokka kirjoitti...

Kiva kuulla, Anrinko. Yleensä tyttöjen koot ovat 128 cm jälkeen "kaksoiskokoja", eli 128/134, 140/140 jne. Varsinkin yläosissa on niin. Tervetuloa shoppailemaan alevaatteita :)

Nirppanokka kirjoitti...

Äh, 140/146 siis :)