maanantai 24. elokuuta 2009

Hypistelypäivän jälkeinen huokaisu

Eilen olohuoneemme valtasivat Hypistelijät. Näissä merkeissä vietettiin koko päivä, klo 11-19. Paljon kävi tuttuja, mutta olipa mukavaa kun kävi ihan uusiakin tuttavuuksia!

Tällä kertaa olinkin sisustanut olohuoneputiikin vähän eri tavalla. Rekille keikkumaan pääsivät ainoastaan viimeisimmät uutuudet, joista oli näytillä kaikki koot. Ennen siinä on ollut vain yksi mallikappale jokaisesta vaatteesta. Nyt on vähän siistimmän näköinen, kun on monta samanlaista vaatetta.

Muut vaatteet sitten ripottelin vähän niinkuin ympäriinsä. Tällä kertaa yritin keksiä vähän jotain kivempaa, ettei ole vain vaateläjät ja -laatikot keskellä olohuoneen lattiaa.


Viivin huoneesta otin pari tällaista korilaatikkoa ja pinosin ne päällekkäin hyllyksi. Kiinnitin yhteen ihan sinitarralla. Se on nyt sitten "Levis-hylly". En raskinut sitä edes purkaa, on oikeastaan aika kodikkaan näköinen kokonaisuus.

Leviksen teeppareita menikin kivasti. Pikku-nirppanokat tykästyivät varsinkin noihin pinkki-logollisiin. Hyvä malli ja mukavan pehmeä materiaali. Ihan magee päällä.



Yksi päivän ihastusten ja huokailujen kohde oli tämä Phister & Philinan talvitakki. Niitä ei montaa kappaletta olekaan. Laitan nettiputiikkiin myyntiin heti kun joudan. Kiinnostuneet saavat toki laittaa mailia, mielelläänhän minä ne myyn. Kokoja on 128, 134 ja 140.


Otin käyttöön vieraskirjan. Aion pitää sitä mukana myös Nirppis-kutsuilla. On mukavaa selailla jälkeenpäin, että ketäs kaikkia sitä olikaan paikalla. Ja tietysti olisi bonus-kiva jos kävijät kirjoittelisivat terkkuja. Tiimarista löytyi tällainen ihana kirjanen.

Voi kökkö kun nämä kuvat on huonoja. Järkkäri nimittäin sanoi kesken kesälomaa työsopimuksen irti. No ei se mikään loistava ollut sekään, huono putki kuulemma. Noh, ehkä pientä vikaa myös käyttäjässä... Mutta nytpä hajosi sitten runko, eli hankintalistalle laitetaan uusi runko SEKÄ putki. Ei taija päästä halavalla. Voi itku. Sitä odotellessa pitää pärjätä vanhalla digiräpsyllä, koittakaa kestää!

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hyviä nuo kuvat on, elä sure. :))
Ja hyviltä näyttää järjestelytkin!
Minua surettaa, etten päässyt, kun saatiin viikonlopuksi yllätysvieraat Espoosta. Vaan voinhan tulla tonkimaan ihan privaatisti... ;))

Nirppanokka kirjoitti...

MariaK, kiitos, joo jospa niistä jotain selevää saa. Ja sinähän oot tietty tervetullut penkomaan millon vaan! :-)