sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Arvonnan voittajat ja pieniä paljastuksia

Nirppanokan ensimmäinen arvonta suoritettiin! Onnettarena toimi Viivi, virallinen 5-vuotias. (Virallinen 7-vuotias tyytyikin sitten ihan valvojan osaan). Ensiksi kirjoitettiin nimet lapuille, laput laitettiin rasiaan ja hurja ravistus. Rasiasta Viivi nosti kaksi lappua. Olisi halunnut kyllä nostaa niitä vaikka kuinka monta...

Viivi tässä samalla muuten poseeraa Phister&Philinan kevätuutuuksissa. Nyt se kevät siis tuli, ihan yllättäin! Värikkään Phister&Philinan lisäksi saapui reipas Cupcake. Nämä ovat Nirppanokan putiikissa ihan uusia merkkejä. Ihastellen availin laatikot ja tein tuttavuutta uutukaisten kanssa. Ihan omiltahan ne heti tuntuivat.

Ensi viikolla (toivottavasti alkuviikosta) alan esittelemään kevätvaatteita. Jokaisen esittelyn yhteydessä on luvassa alekoodi, jolla saa muutaman päivän ajan pienen alennuksen kyseisestä vaatteesta. Ja tämän koodin löydät vain blogista!





Ja ne voittajat. Jackpot Girls shortsit lähtee Pauliinalle, ja Cottonfieldit Eltsille! Onnea! Ilmoittakaahan sähköpostiini osoitteenne, niin paketit lähtevät tuota pikaa matkaan.

Kiitos ja kumarrus vielä kaikille osallistujille, ja kiitos ihanista kommenteista! Totisesti mukavaa on tätä blogia teille kirjoittaa.

3 kommenttia:

E kirjoitti...

Voi että, kylläpä kiljuin onnesta tällä puolen ruutua,kiitos:) Laitankin heti s-postia tuohon nirppanokan osoitteeseen!

Maria kirjoitti...

Hei!
Alunperin aloin katselemaan, kukas toinen kempeleläinen se täällä kirjoittelee, sitten törmäsin kivoihin vaatteisiin ja lopulta Miikku-nimeen. Meidänkin Mikael kutsuu itseään Miikuksi ja Miikkulaiseksi, muu perhe sitten mukana. :)
Työniloa ja inspiraatoita! :)

Nirppanokka kirjoitti...

Eltsi, shortsit on lähtökuopissaan :)

Maria, no kappas sentään! Meilläkin on oikealta nimeltä Mikael, ja lempinimi on Miiku, siis yhdellä koolla. Kiva törmätä kempeleläisiin! :)