lauantai 3. tammikuuta 2009

Lupausten luvattua aikaa

Kristoferilla Cottonfield Jr Pablo army stripe pusero ja Cottonfield Jr Malte maastohousut. Olivialla Cottonfield Jr Pablo white stripe pusero, Jackpot Girls Ika minihame ja Jackpot Girls Safina leggingsit.

Lupauksia tuntuu satelevan jokaisen blogissa. Tai aika monen kuitenkin. Mitäpä sitä minä voisinkaan luvata. Tupakanpolttoa en voi luvata lopettaa koska sen tein jo yli 10 vuotta sitten. (Ja siitä kyllä jaksan olla iloinen). Alkoholin juomisen vähentämistä ei kannata luvata kun se on niin minimaalista jo muutenkin. Kahviakaan nyt ei niin hirveästi tule juotua. Siinäpä ne perinteisimmät vaihtoehdot sitten...

Entäpä jos lupaisin olla hermostumatta lapsille ihan pikkiriikkisistä. Tai ainakin yritän parhaani! Yritän että tämä vuosi olisi hermojen pitämisen suhteen parempi kuin viime vuosi. Eikö se jo olisi jotain?

No toinenkin asia tuli mieleen! Lupaan ilahduttaa blogini lukijoita hauskoilla arvonnoilla ja mukavilla tarjouksilla! Hahaa, ehkäpä piankin on arvonta tulossa!

.Päivi


3 kommenttia:

titu kirjoitti...

Uusivuosi ja lupaukset,
ne pidetään tai ainakin yritetään...
Ehkä on ihan hyvä ainakin kerran vuodessa tehdä inventaario ja budjetoida tulevaa.

Hyvä lupaus, pikkiriikkisistä hermostumattomuus lupaus. Sopisi itselle myös, vaikka niitä lapsia ei olekaan.

Mukavaa saada uusia blogituttavuuksia!

Mari kirjoitti...

Oikein ihanaista uutta vuotta:) Kiva blogi sinulla. Puotisi sivuilla piipahdin, ja ihania vaatteita oli. Kun saan inventoitua lapsosten vaateeilanteen, voisi pieni tilaus olla paikallaan:))

Nirppanokka kirjoitti...

Oo, ihanaa, jokuhan lukee tätä blogia!

ritaHelinä, samoin, samoin, mukavaa! Muuten, törmäsin kuvaasi yllättävässä paikassa tänään. Rajasin sitä vähän, toivottavasti ei haittaa :-)

Mari, kiva kuulla! Liityhän klubiin niin saat tarjouspostia silloin tällöin :)

.Päivi