sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Oi ihana Drappa Dot

Kauan sitten lupailin, että kirjoitan jokaisesta Nirppanokan myymästä merkeistä omat postaukset. Nyt on hyvä hetki kertoa hieman Drappa Dotista, se kun on nyt pääsiäisen ajan -40% alessa. Pidensin muuten tuota tarjouksen voimassaoloaikaa 15.4. asti, niin ehtivät sitten lomiltapalaajatkin sen hyödyntää.

Drappa Dot on sopivan suloinen sekoitus vintagea ja retroa. Upeaa, tyylikästä, omintakeista muotia. Mallit, värit ja kuosit on suunniteltu todellisella ammattitaidolla. Kaiken kruunaa ihan mieletön materiaalin tuntu ja loistava laatu.

Juju piilee useasti juuri materiaalissa. Kankaaseen saattaa olla esimerkiksi kudottuna hienoisesti hopean hohtavaa lankaa, joka viimeistelee upean mallin ja leikkauksen. Arkeen ylellisyyttä ja juhlaan loistoa.

Drappa Dot vie helposti sydämen. Sekä äidin että lapsen. Äidit tietysti tykkäävät laadukkaasta ja ihanan näköisestä, vähän erilaisesta tyylistä. Lapset ovat ihastuneet siihen, kun vaate tuntuu päällä niin mukavalta.

Vaatteet on suunniteltu niin, että niitä pystyy yhdistelemään keskenään makeasti. Yllättävän tasapainoinen kokonaisuus syntyy ihan erinäköisten kuosien kesken. Kannattaa kokeilla rohkeasti!

Materiaalit valmistetaan Euroopassa EU-standardein "haute couture" -laadusta. Vain A-luokan puuvillaa ja pellavaa käytetään. Muodonpitävyys ja värinkestävyys ovat korkeinta laatua.

Drappa Dot panostaa myös ympäristöön ja työoloihin. Osa vaatteista on tehty intialaisesta reilun kaupan puuvillasta, ja tähän tullaan satsaamaan jatkossa entistä enemmän.

Tässä pari suloista esimerkkiä. Kuvat: Drappa Dot

Dotty mekko 49,- (norm. 63,-) ja nyt Pääsiäisen alessa 29,40! Mm. tokaluokkaisen Miljan rakkain koulumekko. Tämä mekko ei helposti pieneksi käy, helma vain lyhenee lapsen kasvaessa.


Pink velour pusero 46,- ja nyt Pääsiäisen alessa 27,60! Ihanan pehmeä ja erittäin kaunis ja tykätty pusero.


Disco trikoopusero 46,- ja nyt Pääsiäisen alessa 27,60! Mm. Villen (10 v.) suosikkipusero.


Big Dots pusero 39,- (norm. 46,-) ja nyt Pääsiäisen alessa 23,40! Tosi tykätty pusero sekä tytöille että pojille! Mm. Topiaksen (7 v.) ja Tatun (5 v.) suosikki!

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Ihana asu erityisesti tuo ensimmäinen. =)