lauantai 18. huhtikuuta 2009

Pitäishän sitä, kaikkea kivaa


Voi mahoton paikka kun on taas niin paljon tekemistä ja ajatuksia ja ideoita. Kun niitä ehtisi toteuttaa!

Päivätyötä kun tekee muualla, niin Nirppanokka-raukkahan siitä kärsii. Eipä ole kuulkaa tekemisen puute iltaisin ja viikonloppuisin!

Ensinnäkin, täällä olisi lisää Cottonfieldiä ja Jackpotia, sekä uusi ihana pikkutyttöjen merkki Tori & Leonie. Mutta kun eipä ole ehtinyt niitä kuvailla ja kauppaan lisäillä! Ei, vaikka se on niin älyttömän mukavaa puuhaa! Eli pitäisi siis uusia vaatteita laittaa putiikin hyllylle.

Ensi maanantaina, vihdoin ja viimein, on nyt sitten kesävaatteiden kuvaukset. Kyllähän se vaate näyttää ihan erilailla kivalta kun se on puettu päälle. Omat lapset taas tietysti tulevat mäkkäripalkalla malleiksi.

Yksi tyttömalli on vielä hakusessa peruutuksen takia, toivottavasti löytyy pian. Onneksi ystäväpiirissä noita lapsosia riittää. Ja yleensä lapset (ja äidit varsinkin) ovat kovasti innostuneita kun pääsevät oikeisiin muotikuvauksiin. Eli pitäisi siis yksi malli vielä löytää.

Nyt viikonloppuna pitäisi sitten suunnitella kuvaukset sekä silittää ja pakata vaatteet valmiiksi. Yllättävän iso homma siinäkin.

Nettiputiikkia piristämään ajattelin laittaa joka viikko etusivulle muutaman oikein hyvän tarjoustuotteen. Ja hei, sehän voisi olla vaikka yhteensopiva asu, siis yläosa ja alaosa. Jos nyt vain ehdin, niin laitan sen heti ensi viikosta rullaamaan. Vielä en ole päättänyt mikä olisi se ensimmäinen kokonaisuus... Huomannet tässä kohtaa valtasi vaikuttaa :) Pitäisi siis viikon tarjoustuote keksiä.

Sekavia ideoita muhii pääkopassa. Yksi ajatus on sellainen "systeemi", jolla voisi kerätä ilmaisia lastenvaatteita. Tästä lisää kunhan saan ideaa hiottua. Pitäisi siis vähän suunnitella vielä.

Kaikkea pientä kivaa klubilaisten sekä blogin lukijoiden päänmenoksi on aina kiva suunnitella. Pitäisiköhän muuten pistää ihan arvonta täällä blogissa taas pystyyn?

Tänään sain puhelun ja pyynnön mennä erääseen paikkakuntamme lapsiperhetapahtumaan myymään lastenvaatteita. Eikä se edes maksaisi minulle mitään! Mutta voi voi, juuri samaan aikaan on meidän lapsilla päiväkodin kevätjuhla. Pitäisiköhän minun nyt epätoivoisesti yrittää saada joku (innokas) tuttava edustamaan Nirppanokkaa siihen tilaisuuteen... Olisi kyllä niin mieletön tilaisuus tehdä tätä pientä putiikkia edes pienesti tunnetuksi pienellä paikkakunnalla.

Ainiin, pääsiäisen aletilausten jälkimaininkeina tuli "bumerangina" paljon positiivista palautetta vaatteista. Kiitos niistä, ilahduttaa kovasti kun asiakkaat ovat tyytäväisiä ostoksiinsa!

Pitäisiköhän minun nyt mennä nukkumaan niin jaksaa taas suunnitella ja puuhailla!

4 kommenttia:

Pink Links kirjoitti...

Kovasti sinulla puuhaa riittää.

Iloa suunnitteluun!

Katri kirjoitti...

Kivoilta kuulostavat nuo muotikuvaukset. Voi että, mä tykkäisin tuollaista puuhastella. =)

Maria kirjoitti...

Sinulla on ihanan kuuloisia suunnitelmia!
-tuo etuuksien keräily kuulostaa hauskalta.
Ja nuo tapahtumat myös.
Olen saanut kutsuja vastaaviin toisinaan, vielä ei ole ollut rahkeita osallistua niihin.
Vähän ajattelin, josko meillä olisi mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä niissä?
Ja sitten jotain lastenvaate-sisustuskutsuja... meillä kun on profiililta aika samanlainen asiakaskunta! :)
(Hyvä ettet tykännyt linkityksestä huonoa -vähän mietin pitäisikö kysyä lupa. Kovin monet vain ovat kysyneet osoitettasi, joten sen tuonne lisäsin helpotukseksi. Ei kai kauppiasta uudet asiakkaat haittaa, ajattelin. :) )
Jos mallia etsit vielä, laita iästä mailia. Lähipiirissä on muutama kuvauksissa kokenut nuori kaunotar...

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!

MariaK, ollaanpa yhteydessä, kaikenlaiset yhteistyökuviot tietysti kiinnostavat! Sinullahan on numeroni ja sähköpostiosoitteeni :)