maanantai 16. helmikuuta 2009

Ihan koukussa


Unelmia ja onnenpuuskia Elinalta tupsahti haaste. Paljastan täten viisi riippuvuuttani:
  1. Työ
    Olen työnarkomaani. En osaa olla tekemättä tai ajattelematta työtä. Olin monta vuotta yrittäjänä. Silloin työ hallitsi elämääni 24/7. Konkurssi kuitenkin tuli. Mutta pääsin kaikeksi onneksi heti normaaliin palkkatyöhön, ja nyt voin ehkä hieman hengähtää. Mutta yrittäjäluonnehan ei pysty ottamaan liian rennosti. Pakko olla koko ajan jokin projekti päällä. Siksipä minulla onkin Nirppanokka. Lastenvaatemyynnin lisäksi duunailen graafista suunnittelua.

  2. Ruusunmarjaviili
    Päivä ei kertakaikkiaan käynnisty jos en aamulla saa ruusunmarjaviiliä!

  3. Tuoksut
    En niinkään käytä hajuvesiä, mutta dödöt, suihkusaippua ja hiusaineet pitää olla kempparista tai kampaamosta ostettua kunnon kamaa. Tämän hetken suosikkeja ovat Tommy Hilfiger, Davidoff, Tigi. Miehellä Boss Pure vie minulta jalat alta. Aaah.

  4. Facebook
    Vastustelin pitkään moista humpuukia ja ajantuhlausta. Nyt yli 100 kaveria pitävät mielenkiinnon yllä. Pakkohan se on kurkkia mitä kullekin kuuluu. Juuri nyt. Niin ihanaa on lukea ihan tavallisia kuulumisia. Joku on flunssassa, joku on juuri herännyt, joku on menossa pulkkamäkeen lasten kanssa, joku on laittautumassa illanviettoa varten...

  5. Big Brother ja LOST
    Seuraan erittäin vähän televisiosta mitään. Big Brother kuuluu kestosuosikkeihin, ja silloin pitää olla 247-kanava kaapelista. Saippuasarjaa parhaimmillaan! Tai pahimmillaan, miten sen ottaa. Taivastelen ja päivittelen mieluummin näiden ihmisten tekemisiä, kuin jonkin saippuasarjan juonenkäänteitä.
    LOSTia olemme ostaneet dvd-bokseina. Nyt on kolmas kausi menossa, ja katsomme miehen kanssa lähes joka ilta yhden tai kaksi jaksoa. Illan kohokohta kun lapset saadaan sänkyyn!
Bonuksena kerrottakoon vielä, että haluaisin olla koukussa myös virkkaukseen. Kansalaisopistolla alkoi virkkauskurssi pari viikkoa sitten. Harmitus oli suuri kun juuri sen ensimmäisen kerran aikana olinkin vatsataudissa. Ehkäpä kuitenkin saan hankittua jonkin kirjan, jonka myötä pääsen sisälle virkkauksen maailmaan. Kerro ihmeessä jos tiedät mainion opuksen!

En laita nyt tätä haastetta eteenpäin, aika monessa blogissa on jo kiertänyt. Mutta jos et ole haastetta saanut, niin toivon että nappaat sen tästä!

Aurinkoista tiistaita!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Virkkaaminen on ihanaa :) innostuin muutama vuosi sitten amigurumi-virkkaamisista, ja piti kyllä opetella koko juttu ihan alusta, sen verta kauan sitten oli viimeksi tullut virkattua... varmaan ala-asteella viimeksi. Tämä sivusto oli oiva apu, jos vaikka mieluisaa opaskirjaa ei heti löydy:
http://www.kallamedia.com/virkkaus/index.html . Sivulla on jopa ohjevideoita oikea- ja vasenkätisille molemmille :)

-Marjut

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitti Marjut linkistä! Tuosta on varmasti hyvä aloittaa. Mutta mikä ihmeen amigurumi? Kuulostaa jännittävältä :)

Katri kirjoitti...

Minä palauttelin pylväät ja kiinteät Debbie Stollerin kirjasta. Tarkkaa nimeä en saa päähäni, mut tuolla nimellä varmasti löytää. =)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluaisin niin viiliä, harmi kun täällä ei niitä myydä. Tuosta virkkauksesta. Minä sain ystävältäni lahjaksi kirjan Stitch ´n bitch, KOUKUSSA, virkkaajan käsikirja. Tuo on erittäin hauskalla tavalla kirjoitettu, kuten nimikin jo kertoo. Siellä on ohjeita, mutta on myös kuvitettuna opastettu eri virkkaustekniikat. Sitä voisin siis suositella, olen blogissanikin tainnut siitä kirjasta ottaa jokusen kuvan, mutta varmasti googlettamalla löytyy :D

Nirppanokka kirjoitti...

Kiitos paljon kirjavinkeistä Katri ja S! Pitääpä alkaa tutkailemaan ja laittaa tilaukseen :)

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Ruusunmarja ja Facebook ihan hyvää.

Katri kirjoitti...

Tuo S:n mainitsema kirja on sama, mitä tarkoitin. Nyt sulla on sekä nimi että kirjoittaja. =)