torstai 26. helmikuuta 2009

Keväinen piipahdus ja syksyinen kurkistus


Kevät on jo ihan ovella, mutta en malta olla vilauttamatta teille tätä pientä näytettä ensi syksystä. Upeita slaavilaishenkisiä kuoseja, erilaisia lilan ja purppuran sävyjä. Värikylläistä punaista, ruohon vihreää ja kirkkaan keltaistakin löytyy.

Kuvassa on kimara Jackpot Girlsia sekä Cottonfield Junioria.

Tällä kertaa kävin tekemässä tilaukset ihan paikan päällä. Pohjoisen tyttö se pääsi ihan yksin ja koko viikonlopun reissulle Helsinkiin asti. Majailin rakkaan lapsuuden ystäväni luona, jota en ollut nähnyt vuosikausiin. Pahemmanlaatuinen puheripuli vaivasi meitä koko viikonlopun.

Ystäväni oli tilausreissuilla mukana makutuomarina. Vähän toppuutteli. Yleensähän ongelma ei ole olleenkaan siinä, mitä tilaisi. Vaikeus on se, mitä malttaa jättää tilaamatta.

Olisin halunnut taas niin ne kaikki.

Ystäväni poika Otto 5 v. ei aluksi suostunut hyväksymään, että kylään tulee "joku päivi". Eihän äidillä nyt kavereita voi olla. "Minä en halua että se päivi tulee meille". Sunnuntaina Otto alkoi jo lämpenemään, ja pyysi minua katsomaan kuinka hän on oppinut luistelemaan, ja kelpasin jopa Kimble-kaveriksi. Kun lähdön paikka tuli, Otto kuiskasi äidilleen: "Voisiko Päivi tulla meille joskus toistekin?"

Voiko enää ihanampaa kutsua vierailulle saada!

Ei kommentteja: